In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
 • domainUtrecht
 • access_time32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today29 augustus 2022

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor Spoor030 zoeken wij een basispsycholoog / orthopedagoog voor kind en jeugd. Het betreft in eerste instantie een zwangerschapsverlof voor de periode van 1 september tot 1 februari 2023. Verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten in de stad Utrecht? Heb je bij voorkeur al ervaring met diagnostiek en behandeling van jonge kinderen (0-5 jaar)? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

Spoor030 biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Dit doen wij door de inzet van buurtgerichte specialistische teams in de wijken Binnenstad, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) en Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten). We werken daarbij nauw samen met, en aanvullend op, de zorg van de buurtteams of andere partners uit de basiszorg. Bij Spoor030 werken inmiddels zo´n 100 mensen.

De initiatiefnemers van Spoor030 zijn Timon, Dokter Bosman en Pluryn. We zijn een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Specialisten uit verschillende disciplines werken daarom samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het team Noordwest, waar je verantwoordelijk wordt voor de inhoud en uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt in een team samen met BIG- geregistreerde collega´s. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog/orthopedagoog met ervaring in de jeugdGGZ en heb je deze bij voorkeur opgedaan met jonge kinderen? Spreekt de behandelvisie van Spoor030 je aan en ben je nieuwsgierig? Dan ben jij wellicht de nieuwe, enthousiaste collega waarnaar wij op zoek zijn!

Wat wij bieden

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Dat betekent werken in een nog jonge, zich ontwikkelende organisatie in de heerlijke stad Utrecht. Je komt terecht in enthousiaste teams met bevlogen collega´s en zorgprofessionals.

De functie wordt beloond conform de cao GGZ in schaal 60. 

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter Dokter Bosma, bel 088 226 83 50. Direct solliciteren kan ook uiteraard. We horen graag van je!

Stuur me een reminder

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
 • domainRuurlo
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today31 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor ons team Kind en Jeugd in Ruurlo zoeken wij een basispsycholoog of orthopedagoog. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je al enige ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Dan hebben wij een leuke baan voor je bij ons geweldige team!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Wij staan in de regio bekend als een persoonlijke, waardevolle en betrokken GGZ instelling. Cliënten, ouders van cliënten, scholen etc, ervaren Dokter Bosman als een zeer persoonlijk en professioneel team dat maatwerk levert voor een zeer gevarieerde doelgroep. Het jonge, hechte team beschikt over multidisciplinaire kennis: er werken artsen, een psychomotorisch therapeut, een systeemtherapeut, een dramatherapeut, een speltherapeut, een psychiater, GZ-psychologen, psychologen en orthopedagogen. We beschikken over een PMT ruimte en een zeer grote speel-observatie ruimte voor kinderen.
Ons team is een dynamisch team, laagdrempelig en warm, waarin met veel plezier met elkaar wordt samengewerkt in de verschillende disciplines en combinaties. We weten elkaar makkelijk te vinden en leren erg veel van elkaar. Behandelaren krijgen de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen en hun eigen initiatieven te ontplooien.

Jij wordt medeverantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert samen met de regiebehandelaar intakegesprekken met hen, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt daarbij onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega.

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT, ACT en EMDR. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook toegepast.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met ervaring in de GGZ en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Heb je misschien ook al de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een fijne pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team om onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Volwassenen
 • domainLelystad
 • access_timeuren in overleg
 • person_outlineBasispsychologen
 • today26 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter
 088 – 226 83 50
 dbosboom@dokterbosman.nl

Voor ons team in Lelystad zoeken wij een Basispsycholoog voor volwassenen. Aantal uur per week in overleg te bepalen. Ons team bestaat nu uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, twee basispsychologen en een arts. We werken plezierig en wederzijds inspirerend samen met team Kind en Jeugd. We zijn op zoek naar een basispsycholoog die zich hierdoor aangesproken voelt!
Heb je al enige ervaring in de GGZ en beschik je over een LOGO-verklaring? Dan hebben wij een leuke baan voor je en ben je van harte welkom bij ons!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Lelystad

Team Lelystad is niet zomaar een team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en in het samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. We zijn een zelfsturend team en richten ons op het leveren van een persoonlijke aanpak. We kijken vooral naar ieders verhaal, groeimogelijkheid en behoeften vanuit een eigen stijl en temperament. Dit sluit aan bij de positieve psychologie, schematherapie, ACT en mindfulness als basis houding. Uiteraard wordt het systeem waarin iemand leeft hierbij niet vergeten.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal.  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. In de behandeling ga je actief met de cliënt aan de slag om gestelde doelen te bereiken en stem je af met de regiebehandelaar betreffende het proces. Intake en evaluaties doe je samen met de regiebehandelaar. Complexere behandelingen worden in MDO besproken.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie en je affiniteit krijg je extra taken, deze worden in het zelfsturend team verdeeld. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring binnen de Volwassenen GGZ? Ben je in het bezit van een LOGO-verklaring? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? We maken graag kennis met je tijdens een sollicitatiegesprek en vertellen je graag over onze persoonlijke aanpak!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.
We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, bel 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
 • domainNijkerk
 • access_time24 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today27 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter
 088 – 226 83 50
 dbosboom@dokterbosman.nl

Voor ons team in Nijkerk Kind en Jeugd zoeken wij per direct een ervaren basispsycholoog of orthopedagoog. Wil je werken bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Heb je al tenminste 2-3 jaar ervaring in de GGZ na afronding van je master diploma en beschik je over de basisaantekening diagnostiek en een LOGO-verklaring? Onze locatie ligt pal aan het NS-station van Nijkerk, dus vanaf Utrecht CS ben je in 30 minuten op je werk en vanuit Zwolle in 40 minuten. Iets voor jou?

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.  We werken in multidisciplinaire teams, zodat de cliënt en zijn omgeving de best mogelijke zorg krijgt. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 bevlogen medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,3 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Nijkerk

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert samen met de regiebehandelaar intakegesprekken, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke BIG-geregistreerde regiebehandelaar.

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en gezellig multidisciplinair team, bestaande uit 10 personen waaronder basispsychologen, een klinisch psycholoog, een arts en een orthopedagoog-generalist. In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT, EMDR, traumabehandeling en schematherapie. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook steeds vaker toegepast.

We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Daarnaast hechten we aan flexibiliteit, zowel naar onze cliënten als collega’s. We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met minimaal 2-3 jaar ervaring in de GGZ na afronding van je master diploma.  Je hebt de basisaantekening diagnostiek en in bezit bezit van een LOGO-verklaring. Kennis van CGT is een pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken. Je bent 24 uur per week beschikbaar. Werkdagen worden in overleg afgestemd, maar de donderdag is van belang, omdat dan ons MDO wordt gehouden.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter). Bel 088 226 83 50. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Direct solliciteren kan uiteraard ook. We zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Volwassenen
 • domainDoetinchem
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today30 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter
 088 – 226 83 50
 dbosboom@dokterbosman.nl

Voor ons team in Doetinchem zoeken wij een basispsycholoog voor volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en zou je dat willen doen bij een onderscheidende organisatie? Heb je al ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ, dan hebben wij een heel leuke baan voor je in een topteam!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Doetinchem

We zijn een jong maar ervaren team en werken intensief samen. Het team bestaat uit negen collega´s, waaronder basispsychologen, PIOG, GZ-psychologen, psychiater, arts en een gastvrouw. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld, persoonlijkheid, angst en stemming. Er wordt met verschillende therapievormen gewerkt (cgt, schema, ACT, mindfulness, narratief, EMDR), waarbij een persoonlijke benadering altijd centraal staat. We werken graag contextgericht. 
Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. De locatie in Doetinchem is in een huiselijk en authentiek pand en is goed bereikbaar per fiets, auto en OV.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal.  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. In de behandeling ga je actief met de client aan de slag om zijn doelen te bereiken en stem je af met de regiebehandelaar betreffende het proces. Intake en evaluaties doe je samen met de regiebehandelaar. Complexere behandelingen worden in MDO besproken.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie en je affiniteit krijg je extra taken, deze worden in het zelfsturend team verdeeld. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring in de GGZ, bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie en behandeling gericht op persoonlijkheidsproblematiek? Ben je in het bezit van een LOGO-verklaring? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen! De functie is voor 24-36 uur per week, waarbij 36 uur de voorkeur geniet. 

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We zien jouw reactie graag tegemoet!

DIRECT SOLLICITEREN

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.