In het kort

 • Ruurlo

 • 16 - 24 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 11 januari 2023

Wij zoeken een bevlogen psychiater Kind en Jeugd die helpt cliënten hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom in ons team Ruurlo.

I-Nova Zorg

Wij maken onderdeel uit van I-Nova Zorg, een coöperatie voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen in de Achterhoek.

Wat ga je doen?

Eigen regie is een belangrijk onderdeel van mentale gezondheid. Samen met je cliënt werk je naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Hoe je dat doet, bepaal jij zelf, er is geen vast behandelprotocol. We vertrouwen erop dat je met je kennis en kunde zelf het beste weet hoe je de cliënt kunt helpen. We werken met zelfsturende teams. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten.

Samen met je collega’s zorg je voor een persoonlijke aanpak voor je cliënten. Je levert als specialist een belangrijke bijdrage in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je ziet mensen die eerst een onderzoek krijgen en daarin vul je met jouw expertise de persoonlijk aanpak aan. Op jouw indicatie stel je ook de medicatie in van een cliënt.
Samen met het team evalueer je de behandeling. Je stelt deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties denk je mee in interventies in overleg met onze regiebehandelaren.
Elke 6 weken neem je deel aan ons specialisten overleg met alle psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. Dit is onder het podium voor intercollegiaal overleg..

Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Ons team in Ruurlo bestaat op dit moment uit 17 medewerkers, waaronder twee artsen, drie GZ-psychologen, twee Orthopedagoog-Generalisten, een systeemspecialist, een psychomotorisch therapeut, een speltherapeut, een dramatherapeut, twee gastvrouwen, twee basispsychologen en twee orthopedagogen. We werken graag met het oog voor het hele systeem. Met onze ketenpartners zijn we flexibel in de oplossingen die we in kunnen zetten.
In overleg met het team is er veel mogelijk voor eigen initiatief en alle ruimte voor het samenstellen van je takenpakket. Vertel ons wat jouw wensen zijn; we gaan graag met je in gesprek.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Standaard meegeleverd:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (AMS-schaal);
 • Een vaste aanstelling;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Een gepassioneerd en betrokken team van professionals;
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten);
 • Kleine teams met korte lijnen en snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Gebruiksvriendelijk EPD.

en natuurlijk goede koffie of thee!

Iets voor jou?

Spreekt onze werkwijze je aan? Dan leren we je graag kennen! Bel met Annemarie ter Haar, recruiter, 088-226 81 56 als je meer wilt weten. Dan kijken we samen hoe we jou optimaal kunnen inzetten in lijn met je wensen en mogelijkheden. Je kunt ook direct solliciteren; houd in je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt. We zien er naar uit om kennis te maken!

In het kort

 • Meerdere locaties

 • uren in overleg

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 9 oktober 2022

Voor verschillende locaties zoeken wij Psychiaters Kind en Jeugd die zich willen verbinden aan onze organisatie.

Wil graag je specialistische kennis en ervaring gebruiken om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Wij werken niet protocollair, in kleine teams volgens de principes van Positieve Gezondheid. Bij ons hebben behandelaren en de cliënten de regie. We werken in zelforganiserende teams. Ben jij die Psychiater voor kinderen en jeugdigen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Wij hebben op meerdere locaties mogelijkheden:
Castricum (8 uur)
Doetinchem (4 uur)
Haaksbergen (2 uur)
Hilversum (8 uur)
Lelystad (4 uur)
Nieuwegein (16 uur)
Ruurlo (12 uur)
Woerden (16 uur)
Zeist (4 uur)
Zutphen (4-8 uur)

Regionale combinaties – bijvoorbeeld Doetinchem, Zutphen, Ruurlo en Haaksbergen of Hilversum, Nieuwegein en Zeist – zijn ook mogelijk. Ook een combinatie van Kind & Jeugd en Volwassenen op één locatie, bijvoorbeeld in Castricum of Lelystad, is mogelijk. We houden graag rekening met jouw wensen, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Nieuwegein

 • 16 - 24 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 3 oktober 2022

Ben jij een (ervaren) Psychiater voor kinderen en jeugdigen en zou je
willen werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak?
Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na
diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom in ons groeiende ons team.

 Mocht je meer uren willen werken, dan is dat vanuit het team Nieuwegein mogelijk voor cliënten van andere teams  in de regio.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties denk je mee in interventies in overleg met onze regiebehandelaren.
Elke 6 weken neem je deel aan ons hechte specialisten overleg met alle psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman, dat veel gelegenheid biedt voor intercollegiaal overleg en scholing.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid,  weten elkaar makkelijk te vinden en zijn een sterk team. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief. We werken in zelfsturende teams. Ons team in Nieuwegein bestaat binnenkort uit 10 medewerkers, waaronder een GZ-psycholoog, een Orthopedagoog-Generalist, een Klinisch Psycholoog, een systeemtherapeut, een vaktherapeut beeldend, basispsychologen en orthopedagogen. Kom jij ons gemotiveerde en fijne team verder versterken?
In overleg met het team en Dokter Bosman is er veel mogelijk voor eigen initiatief en alle ruimte voor maatwerk qua takenpakket, zoals consultatie in ons netwerk of zelf therapie geven. Vertel ons wat jouw ideeën zijn; we gaan graag met je in gesprek.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag bij Dokter Bosman dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Een vaste aanstelling bij indiensttreding
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Een gepassioneerd en betrokken team van professionals
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten)
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Zutphen

 • 4 - 8 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij een Psychiater en wil Wil je graag je specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Wij hebben op dit moment een plek voor 4-8 uur per week bij ons team in Zutphen. Dit kan desgewenst ook gecombineerd worden met 12 uur per week voor ons team in Ruurlo tot een functie voor 16-20 uur per week. We bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden met je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiek traject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO) dat iedere maandag- en/ of woensdag wordt gehouden.

 

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren;
 • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Utrecht

 • 16 - 24 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij die Psychiater Volwassenen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor je cliënten? Zou je dat graag willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Heb je specifieke interesse voor mensen met autisme? Dan kunnen we vast iets voor elkaar betekenen; laten we kennismaken!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij het Autisme Kenniscentrum Utrecht

Het team in Utrecht bestaat uit basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater en een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, Autisme spectrumstoornis (ASS) en (complex) trauma. De  cliëntenpopulatie is gevarieerd met verschillende problematiek zoals angststoornissen en depressie. de behandelinterventies die wij gebruiken zijn onder andere CGT, EMDR, schematherapie, ACT, COMET en farmacotherapie. Bij ons staat de deur altijd open voor collega’s en delen we onze kennis actief met elkaar. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. We hebben een een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team. je kunt je werkplek goed bereiken met de fiets, auto en OV.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige psychiater om ons team te versterken. Je hebt een stuk levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Je bent een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk. Je communiceert helder en duidelijk. Dit doe je zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
 • Een gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Hilversum

 • 8 - 16 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij een ervaren Psychiater en wil je werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak?

Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom in ons team Hilversum!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO).

 

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
 • Een gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Castricum

 • 8 - 12 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij een ervaren Psychiater en zou je willen werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak?  Dat kan zowel in de vorm van een vast dienstverband als interim/zzp.

Onze voorkeur gaat uit naar een Psychiater die voor zowel team Kind en Jeugd als voor team Volwassenen ingezet kan worden.

Het is ook bespreekbaar om alleen voor het team Kind en Jeugd (4-6 uur) te werken, of alleen voor het team Volwassenen (4-6 uur, dat kan desgewenst ook in combinatie met 8 uur voor de locatie in Amsterdam).

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO).
De diversiteit in ons team maakt dat wij een veelheid aan behandelmethodieken kunnen inzetten, waarbij wij naast de methodiek ook geloven in de kracht van de behandelrelatie. 

Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met (o.a.) referaten en webinars houden wij elkaar hiervan op de hoogte en inspireren wij elkaar.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
 • Een gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Meerdere locaties

 • 12 - 32 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij die Psychiater voor Volwassenen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Heb je specifieke interesse voor mensen met autisme?

Dokter Bosman heeft drie gespecialiseerde teams voor mensen met autismespectrumstoornis (ASS). Deze Kenniscentra zijn gevestigd in Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Voor zowel de locaties in Nijmegen (8 uur) als Zwolle (4 uur) hebben wij een positie beschikbaar voor een Psychiater Volwassenen. Een combinatie is mogelijk voor de reislustigen, maar hoeft niet.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO).

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige psychiater om onze teams te versterken. Je hebt een stuk levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in onze teams is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk. Je communiceert helder en duidelijk. Dit doe je zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
 • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

In het kort

 • Woerden

 • 24 - 32 uur

 • Psychiaters

 • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij een ervaren Psychiater en wil je werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak? Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom in onze teams in Woerden en Nieuwegein!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO). De diversiteit in ons team maakt dat wij een veelheid aan behandelmethodieken kunnen inzetten, waarbij wij naast de methodiek ook geloven in de kracht van de behandelrelatie. 

Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
 • Een gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!