Vacature Administratief medewerker Cliëntenservice

 • domainAmersfoort
 • access_time36 uur
 • person_outlineAlgemeen

Beschik jij over ruime administratieve ervaring in de zorgsector? Ben je op zoek naar een administratieve functie met afwisselende taken en heb je belangstelling voor de GGZ? Kom ons team Cliëntenservice in Amersfoort versterken! 

Over Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden zogenaamde tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman heeft het hoofdkantoor in Amersfoort en daarnaast 25 vestigingen verspreid over Midden-Nederland waar behandelingen plaatsvinden. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. We werken daarbij graag volgens de principes van de Positieve Gezondheid. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wat ga je doen?

Als zorgprofessional binnen het team Cliëntenservice vervul je een verantwoordelijke, uitdagende en zeer afwisselende functie waarin je kennis en ervaring weet te combineren met een klantgerichte mentaliteit. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten. Je zorgt ervoor dat zij een goed gevoel hebben bij Dokter Bosman en dat de documentatie compleet is. Je beantwoordt telefonische vragen en je belt met verwijzers voor het opvragen van correcte verwijsbrieven. Het team bestaat uit 7 collega´s. Per periode wordt de taakverdeling gewisseld zodat alle collega´s vertrouwd raken met alle voorkomende taken.

Alle jeugdigen die bij ons in zorg komen en zijn, hebben een zorgtoewijzing nodig. Deze zorgtoewijzing vraag jij aan bij de desbetreffende gemeente. Je onderhoudt contact met de verschillende gemeenten en controleert of de toewijzingen op tijd binnen komen en juist zijn. Tevens werk je nauw samen met ons Inboundteam, de behandelaren en de financiële afdeling om als spin in het web alle administratieve zaken op orde te krijgen.  

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke administratieve functie, opgedaan in de zorgsector;
 • Ervaring in de GGZ is een pré; affiniteit met de doelgroep is van belang;
 • Je bent een stressbestendig persoon die stevig in z´n schoenen staat;
 • Je bent servicegericht, nauwkeurig, flexibel en hebt een proactieve houding;
 • Je leert graag nieuwe dingen en denkt graag mee in het bepalen van prioriteiten.  

Wat wij bieden

Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een platte organisatie en in kleine teams. Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wat je kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, waaronder een 13e maand;
 • Kleine teams, korte overleglijnen, gemotiveerde collega´s;
 • Je komt te werken in een enthousiast, gezellig en betrokken team;
 • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, dan horen we graag van je! Een persoonlijk interview om verder te praten over jouw sollicitatie vindt plaats op ons Servicecenter aan de Basicweg in Amersfoort. We zien er naar uit om met jou kennis te maken! 

Houd je CV en motivatiebrief gereed als separate Word- of PDF-documenten om te uploaden.

Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter