(Basis) Arts Volwassenen

  • domainLelystad
  • access_time8 - 16 uur
  • person_outlineArtsen

Ben jij de (basis) arts die graag meewerkt aan nieuwe ontwikkelingen en die het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend team? Ons team in Lelystad zoekt een bevlogen collega.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

We zijn goed bereikbaar, onze locatie ligt op 5 minuten lopen van het NS station.

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je bent onder supervisie van een psychiater verantwoordelijk voor het doen van medicatiecontroles. Je krijgt ook een rol in de diagnostiekfase. Je bent onderdeel van een multidisciplinaire team van enthousiaste GGZ professionals.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een (Basis-)arts diploma en ervaring en/of kennis van de psychiatrie. Je beschikt over kennis van de werking van farmacotherapie bij de stoornissen die wij behandelen. Je geeft inhoudelijk richting aan medewerkers. Je hebt ervaring met cliënten met ernstige psychiatrische problematiek. Minstens zo belangrijk is je persoonlijkheid. Je bent enthousiast en hebt een proactieve houding. Je neemt van nature initiatief en houdt van ondernemen en pionieren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een betrokken (basis) arts voor wie werk meer is dan een behandelrichtlijn en een protocol. iemand die samen met het team de cliënt op een professionele manier centraal stelt in de behandeling. Je denkt en handelt vanuit een duidelijke en geëngageerde mensvisie.

Professioneel en persoonlijk blijf je in ontwikkeling. Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep en staat achter de behandelvisie van Dokter Bosman. Je hebt een geldige BIG-registratie en je staat ingeschreven als arts in het Nederlandse Specialistenregister.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.