Basispsycholoog Digitale Praktijk

  • domainAmersfoort
  • access_time32 uur
  • person_outlineBasispsychologen

Wil je grondlegger zijn van onze digitale praktijk? 

Ben je een basispsycholoog met tenminste 2 jaar behandelervaring met volwassenen in de GGZ? Ambieer je een baan waarin je optimaal flexibel kunt zijn? En lijkt het jou wat om aan de basis te staan van onze digitale praktijk? Lees dan snel verder!

Met de introductie van ZorgDomein kunnen cliënten kiezen voor behandeling op locatie of digitaal. We maken daarmee een vliegende start met onze digitale praktijk. 

We zijn blij te merken dat deze nieuwe manier van werken direct aanslaat bij verwijzers en cliënten. Het betekent ook dat we extra (digitale) behandelcapaciteit nodig hebben voor deze cliënten.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een omgeving in kleine teams met een focus op digitalisering van onze zorg. Door efficiënt en digitaal te werken kunnen wij onze cliënten nu en in de toekomst de gezondheidszorg bieden die past bij deze tijd: met eigen regie, keuzemogelijkheden en korte wachttijden.

Ons servicekantoor in Amersfoort is de basis van waaruit de digitale praktijk wordt vormgegeven. Maar het mooie van deze rol is dat je optimaal flexibel kunt zijn om te bepalen waar en wanneer jij je behandelingen uitvoert.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je bent binnen de digitale praktijk medeverantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en evaluatie van behandeling. Je doet dit onder supervisie van een GZ-psycholoog. Cliënten behandel je via beeldbellen. Je verricht samen met de regiebehandelaar de intake en het uitvoeren van digitale therapie. Je  ondersteunt de cliënt in het uitvoeren van e-health modules.
Daarnaast werk je mee aan het efficiënt neerzetten van de digitale praktijk, het opzetten en gebruik maken van rapportages en het met elkaar verbeteren van de digitale behandeltrajecten.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die gelooft in de digitalisering binnen de GGZ en die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een ambitieuze organisatie. Om digitaal succesvol te kunnen behandelen, verwachten we dat je over tenminste twee jaar praktijkervaring in de behandeling van volwassenen beschikt.

We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV. Bekend zijn met het werken met een digitale GGZ omgeving is welkom.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.