Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

  • Amsterdam

  • 32 uur

  • Basispsychologen

  • Geplaatst op: 9 februari 2023

Ben je basispsycholoog/orthopedagoog en wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten. Wil je dat doen bij een organisatie met een onderscheidende zorgvisie? Beschik je over enige jaren ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Lees dan snel verder!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Amsterdam Kind en Jeugd

In het team werken zestien collega´s, die met passie en plezier zich inzetten voor de beste mogelijke zorg voor onze cliënten. Je komt werken in een team van basispsychologen, orthopedagogen, GZ/NIP-psychologen, Orthopedagogen Generalist, een arts en psychiaters. In het team hebben we expertise op verschillende gebieden zoals ADHD en Autisme spectrumstoornis (ASS). Er is veel kennis over behandelmethoden zoals CGT, EMDR, ACT, trauma, zelfbeeld/COMET. We maken gebruik van een systemische aanpak. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en delen onze kennis actief. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Wij zijn een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team. Ons team wordt ondersteund door een aantal gastvrouwen. We delen ons pand met onze collega’s van team Volwassenen en team Jong-Volwassenen.

Wat ga je doen?

Je voert samen met een regiebehandelaar intakegesprekken en je doet zelfstandig diagnostisch onderzoek. Je stelt samen met de regiebehandelaar een behandelplan op en bespreekt dit in een multidisciplinair overleg. Je voert zelfstandig behandelgesprekken. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar praktijkervaring in de GGZ en bent in het bezit van een LOGO-verklaring. Heb je ook al cursussen gevolgd op het gebied van CGT, EMDR of systeemtherapie, dan is dat een pré.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Gebruiksvriendelijk EPD
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

en natuurlijk goede koffie of thee!

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter. Bel 088-226 81 56. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We horen graag van je!