Vacature Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
 • domainNijkerk
 • access_time24 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today26 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor ons team in Nijkerk Kind en Jeugd zoeken wij per direct een ervaren basispsycholoog of orthopedagoog. Wil je werken bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Heb je al tenminste 2-3 jaar ervaring in de GGZ na afronding van je master diploma en beschik je over de basisaantekening diagnostiek en een LOGO-verklaring? Onze locatie ligt pal aan het NS-station van Nijkerk, dus vanaf Utrecht CS ben je in 30 minuten op je werk en vanuit Zwolle in 40 minuten. Iets voor jou?

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.  We werken in multidisciplinaire teams, zodat de cliënt en zijn omgeving de best mogelijke zorg krijgt. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 bevlogen medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,3 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Nijkerk

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert samen met de regiebehandelaar intakegesprekken, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke BIG-geregistreerde regiebehandelaar.

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en gezellig multidisciplinair team, bestaande uit 10 personen waaronder basispsychologen, een klinisch psycholoog, een arts en een orthopedagoog-generalist. In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT, EMDR, traumabehandeling en schematherapie. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook steeds vaker toegepast.

We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Daarnaast hechten we aan flexibiliteit, zowel naar onze cliënten als collega’s. We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met minimaal 2-3 jaar ervaring in de GGZ na afronding van je master diploma.  Je hebt de basisaantekening diagnostiek en in bezit bezit van een LOGO-verklaring. Kennis van CGT is een pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken. Je bent 24 uur per week beschikbaar. Werkdagen worden in overleg afgestemd, maar de donderdag is van belang, omdat dan ons MDO wordt gehouden.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter). Bel 088 226 83 50. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Direct solliciteren kan uiteraard ook. We zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder