Vacature Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
 • domainRuurlo
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today31 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor ons team Kind en Jeugd in Ruurlo zoeken wij een basispsycholoog of orthopedagoog. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je al enige ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Dan hebben wij een leuke baan voor je bij ons geweldige team!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Wij staan in de regio bekend als een persoonlijke, waardevolle en betrokken GGZ instelling. Cliënten, ouders van cliënten, scholen etc, ervaren Dokter Bosman als een zeer persoonlijk en professioneel team dat maatwerk levert voor een zeer gevarieerde doelgroep. Het jonge, hechte team beschikt over multidisciplinaire kennis: er werken artsen, een psychomotorisch therapeut, een systeemtherapeut, een dramatherapeut, een speltherapeut, een psychiater, GZ-psychologen, psychologen en orthopedagogen. We beschikken over een PMT ruimte en een zeer grote speel-observatie ruimte voor kinderen.
Ons team is een dynamisch team, laagdrempelig en warm, waarin met veel plezier met elkaar wordt samengewerkt in de verschillende disciplines en combinaties. We weten elkaar makkelijk te vinden en leren erg veel van elkaar. Behandelaren krijgen de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen en hun eigen initiatieven te ontplooien.

Jij wordt medeverantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert samen met de regiebehandelaar intakegesprekken met hen, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt daarbij onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega.

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT, ACT en EMDR. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook toegepast.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met ervaring in de GGZ en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Heb je misschien ook al de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een fijne pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team om onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder