Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

  • Ruurlo

  • 24 - 32 uur

  • Basispsychologen

  • Geplaatst op: 9 februari 2023

Voor ons team in Ruurlo zoeken wij een basispsycholoog of orthopedagoog. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je al enige ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Dan hebben wij een leuke baan voor je bij ons geweldige team!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

I-Nova Zorg

Wij maken onderdeel uit van I-Nova Zorg, een coöperatie voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen in de Achterhoek.

Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Ons team in Ruurlo bestaat op dit moment uit 17 medewerkers, waaronder twee artsen, drie GZ-psychologen, twee Orthopedagoog-Generalisten, een systeemspecialist, een psychomotorisch therapeut, een speltherapeut, een dramatherapeut, twee gastvrouwen, twee basispsychologen en twee orthopedagogen. We werken graag met het oog voor het hele systeem. Met onze ketenpartners zijn we flexibel in de oplossingen die we in kunnen zetten.
In overleg met het team is er veel mogelijk voor eigen initiatief en alle ruimte voor het samenstellen van je takenpakket. Vertel ons wat jouw wensen zijn; we gaan graag met je in gesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met ervaring in de GGZ en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Heb je misschien ook al de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een fijne pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.
Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team om onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 60
  • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
  • Een gebruiksvriendelijk EPD.

en natuurlijk goede koffie en thee!

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter. Bel 088-226 81 56. Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet!