Vacature Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

  • badgeBasispsycholoog Kind en Jeugd
  • domainUtrecht
  • access_time32 uur
  • person_outlineBasispsychologen
  • today31 augustus 2022

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor Spoor030 zoeken wij een basispsycholoog / orthopedagoog voor kind en jeugd. Het betreft in eerste instantie een zwangerschapsverlof voor de periode van 1 september tot 1 februari 2023. Verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten in de stad Utrecht? Heb je bij voorkeur al ervaring met diagnostiek en behandeling van jonge kinderen (0-5 jaar)? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

Spoor030 biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Dit doen wij door de inzet van buurtgerichte specialistische teams in de wijken Binnenstad, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) en Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten). We werken daarbij nauw samen met, en aanvullend op, de zorg van de buurtteams of andere partners uit de basiszorg. Bij Spoor030 werken inmiddels zo´n 100 mensen.

De initiatiefnemers van Spoor030 zijn Timon, Dokter Bosman en Pluryn. We zijn een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Specialisten uit verschillende disciplines werken daarom samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het team Noordwest, waar je verantwoordelijk wordt voor de inhoud en uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt in een team samen met BIG- geregistreerde collega´s. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog/orthopedagoog met ervaring in de jeugdGGZ en heb je deze bij voorkeur opgedaan met jonge kinderen? Spreekt de behandelvisie van Spoor030 je aan en ben je nieuwsgierig? Dan ben jij wellicht de nieuwe, enthousiaste collega waarnaar wij op zoek zijn!

Wat wij bieden

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Dat betekent werken in een nog jonge, zich ontwikkelende organisatie in de heerlijke stad Utrecht. Je komt terecht in enthousiaste teams met bevlogen collega´s en zorgprofessionals.

De functie wordt beloond conform de cao GGZ in schaal 60. 

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter Dokter Bosma, bel 088 226 83 50. Direct solliciteren kan ook uiteraard. We horen graag van je!

Stuur me een reminder