Basispsycholoog Kind en Jeugd

In het kort

  • Woerden

  • 32 uur

  • Basispsychologen

  • Geplaatst op: 20 februari 2023

Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en wil je dat doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Beschik je over enige jaren ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Lees dan snel verder!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers.

Werken bij Dokter Bosman Woerden

In ons team ga je werken met zeven collega’s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, Kind en Jeugd psychologen NIP en een systeemtherapeut in opleiding. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en we delen onze kennis actief met elkaar. Er is volop ruimte voor je eigen ontwikkeling en ontplooiing. We zijn een warm, enthousiast en leergierig team. Ons team wordt ondersteund door een fijne gastvrouw. We delen ons pand met onze collega’s van team Volwassenen.

Wat ga je doen?

Je werkt onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar. Samen met een collega voer je intakegesprekken. Jij bent daarna verantwoordelijk voor het uitvoeren van de diagnostiek en brengt cliënten in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met de regiebehandelaar stel je een behandelplan op. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basis psycholoog of orthopedagoog met bij voorkeur minimaal 2 jaar praktijkervaring in de GGZ en in het bezit van een LOGO-verklaring. Heb je misschien ook al cursussen gevolgd op het gebied van CGT, EMDR, systeemtherapie, ACT of de ADOS, dan is dat een pré.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.
We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Gebruiksvriendelijk EPD
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter, Bel 088-226 81 56. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We horen graag van je!