Vacature Basispsycholoog Kind & Jeugd

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Kind & Jeugd
 • domainAmersfoort
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today18 oktober 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor onze behandellocatie in Amersfoort zoeken wij een basispsycholoog / orthopedagoog voor kind en jeugd. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en zou je dat willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Beschik je over tenminste 2 jaar relevante ervaring in de jeugdGGZ? Wij zoeken versterking voor ons superleuke team, dus laat van je horen!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doelen. We vinden het belangrijk om het netwerk van de cliënt te betrekken bij de diagnostiek en behandeling. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 9,0 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Amersfoort

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit.  Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO) dat iedere maandag- en/ of woensdag wordt gehouden.
De diversiteit in ons team maakt dat wij een veelheid aan behandelmethodieken kunnen inzetten, waarbij wij naast de methodiek ook geloven in de kracht van de behandelrelatie. 

Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met (o.a.) referaten en webinars houden wij elkaar hiervan op de hoogte en inspireren wij elkaar. Ons team bestaat uit 14 collega’s waaronder een kinder- en jeugdpsychiater, (GZ-)psychologen/ Orthopedagoog(-Generalisten), systeemtherapeuten en een gastvrouw. Wij zijn een heel ervaren en zeer betrokken team dat het belangrijk vindt om voldoende tijd en ruimte te hebben voor verbinding met elkaar en onze cliënten. 

Onze locatie is gevestigd in een gerenoveerd klooster in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad. Wij beschikken naast behandelkamers (en het bos!) ook over een gezinskamer, een PMT-ruimte en een spel- en creatieve kamer. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog of orthopedagoog met minimaal 2 jaar ervaring in de jeugd-GGZ? Heb je aantoonbare ervaring met diagnostiek en behandeling van (intergenerationeel) trauma, angst, autisme en ADHD en ben je nieuwsgierig naar een systemische manier van werken? 

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis met je! Na een initieel sollicitatiegesprek ben je welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Daarnaast krijg je standaard meegeleverd:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 60);
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Werkbegeleiding van een BIG geregistreerde collega
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan uiteraard ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder