Vacature Basispsycholoog/Orthopedagoog

  • domainHarderwijk
  • access_time16 uur
  • person_outlineBasispsychologen
  • today13 oktober 2021

Voor onze locatie in Harderwijk zoeken wij een basispsycholoog / orthopedagoog voor kind en jeugd voor 16 uur per week. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb jij al enige jaren ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Harderwijk

Je komt te werken in een enthousiast en gezellig multidisciplinair team bestaande uit 7 personen, waaronder basispsychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, een arts, en een systeemtherapeut. We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO).

Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s.
Onze locatie is kleinschalig en bevindt zich in een voormalig woonhuis, is goed bereikbaar, zowel met de auto (gratis parkeren voor de deur) als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station).

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog of orthopedagoog met 2-3 jaar ervaring in de GGZ? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis met je! Na een initieel sollicitatiegesprek ben je welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Daarnaast krijg je standaard meegeleverd:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 60);
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
  • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren;
  • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder