Vacature Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeBasispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd
 • domainHilversum
 • access_time32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today8 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor onze locatie in Hilversum zoeken wij met ingang van 1 juli 2022 of zoveel eerder als mogelijk is, een basispsycholoog of orthopedagoog voor kind en jeugd. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Wil je deel uitmaken van een fijn en kleinschalig team? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Hilversum

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert samen met de regiebehandelaar intakegesprekken met hen, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke BIG-geregistreerde regiebehandelaar.

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook steeds vaker toegepast.
Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en multidisciplinair team, bestaande uit 7 personen waaronder basispsychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, een psychiater en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief. Een fijne sfeer waarin iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. 

We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met ervaring in de GGZ, en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Kennis van CGT en/of EMDR is een pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.

Het betreft een contract voor 32 uur per week. De vier werkdagen worden in overleg afgestemd, maar de donderdagen en vrijdagen zullen daar in ieder geval deel van uitmaken, mede in verband met ons MDO en de teamsamenstelling. .

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet! De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei.

Stuur me een reminder