Vacature Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd

 • domainMijdrecht
 • access_time32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today30 augustus 2021

Voor onze locatie in Mijdrecht zoeken wij een ervaren basispsycholoog of orthopedagoog voor kind en jeugd. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je al tenminste twee jaar ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Mijdrecht

In Mijdrecht werkt een klein betrokken team. Op dit moment bestaat ons team uit twee basispsychologen, een GZ-psycholoog en een psychotherapeut/systeemtherapeut. Bij onze praktijk is ook een Kind en Jeugdpsychiater betrokken die (mee)behandelt bij complexe problematiek en indien nodig medicatie kan voorschrijven. Wij diagnosticeren en behandelen kinderen en jongeren tot 18 jaar bij ondere andere depressie, angst, trauma, ADHD, negatief zelfbeeld, autisme spectrum problematiek, opvoedingsproblemen of gezinsproblemen gerelateerd aan een diagnose. De behandeling kan bestaan uit cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, MBT, speltherapie, ouderbegeleiding, traumaverwerking (middels EMDR en andere methoden), systeemtherapie en mindfulness.

Als basispsycholoog/orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert intakegesprekken met hen, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt daarbij onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met tenminste twee jaar ervaring in de GGZ en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Heb je de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een fijne pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team om onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Alleen behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een super gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-2268350. Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet!