Vacature Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeBasispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd
 • domainNieuwegein
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today9 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor onze locatie in Nieuwegein zoeken wij een basispsycholoog of orthopedagoog voor het kind en jeugd team. Wil jij je naar hartenlust inzetten voor onze cliënten in een organisatie met een onderscheidende aanpak? Beschik je over ervaring met diagnostiek en behandelen in de jeugdGGZ? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Nieuwegein

We werken veel samen maar verwachten dat je verantwoordelijk kunt zijn voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van je eigen cliënten. Je voert intakegesprekken met hen, stelt behandelplannen op en bespreekt dit tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Je werkt daarbij onder de eindverantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega.

In onze behandeling staat een persoonlijke en systemische aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. Daarnaast worden groepstrainingen toegepast.

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en gezellig multidisciplinair team, bestaande uit 7 personen waaronder basispsychologen, orthopedagogen, een orthopedagoog-generalist, een GZ-psycholoog en een klinisch psycholoog. We hebben de mogelijkheid de expertise van een psychiater in te zetten. We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet.  Daarnaast hechten we aan flexibiliteit, zowel naar onze cliënten als collega’s.

Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen naast onze locatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog en in het bezit van de basisaantekening diagnostiek. Je beschikt over ervaring in de jeugdGGZ. Heb je de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een fijne pré. Je hebt een collegiale instelling en kunt goed zelfstandig werken.
Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Dan zouden we heel goed bij elkaar kunnen passen!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Ambulant behandelen van maandag t/m vrijdag (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder