Vacature Basispsycholoog/Orthopedagoog Kind & Jeugd

 • domainArnhem
 • access_time32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today4 juni 2021

Voor onze locaties in Arnhem en Nijmegen zoeken wij met ingang van 1 september een basispsycholoog / orthopedagoog voor kind en jeugd. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je minimaal drie jaar ervaring in de GGZ en beschik je over de basisaantekening diagnostiek? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Arnhem-Nijmegen

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en professioneel multidisciplinair team bestaande uit meerdere orthopedagogen, een GZ-psycholoog, twee orthopedagoog-generalisten, een systeemtherapeut, een arts en een psychiater. Het hele team werkt op locatie Arnhem, een deel van het team ook op locatie Nijmegen. We hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking om de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk aan te passen op wat werkt en wat nodig is. Dit vraagt van jou flexibiliteit en verantwoordelijkheid, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je zal werken onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken, neemt het voortouw in diagnostiektrajecten en brengt dit in tijdens je werkbegeleiding en in het multidisciplinair overleg (MDO). In de behandelfase staat een persoonlijke aanpak centraal. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog of orthopedagoog met tenminste drie jaar ervaring in de GGZ en je hebt de basisaantekening diagnostiek in bezit. Heb je de basiscursus CGT gevolgd en al enige ervaring met CGT, dan is dat een absolute pré. Je hebt de flexibiliteit om in zowel Arnhem en Nijmegen werkzaam te zijn (verdeling in overleg).

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aandacht, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s gericht op samenwerken;
 • Alleen dagbehandeling (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een super gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sylke Toll (Orthopedagoog-Generalist) op telefoonnummer 088-226 83 02. Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet vóór 25 juni. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op de locatie in Arnhem op 8 juli of 13 juli. Zien we elkaar dan?