Basispsycholoog Volwassenen Autisme Kenniscentrum

  • domainZwolle
  • access_time24 uur
  • person_outlineBasispsychologen

Ben jij psycholoog en beschik je over tenminste 2-3 jaar ervaring met diagnostiek en behandeling? Heb je daarnaast affiniteit met ASS en zou je je naar hartelust willen inzetten voor mensen met autisme? Dan ben jij wellicht degene waarnaar wij op zoek zijn voor ons Autisme Kenniscentrum in Zwolle en maken we heel graag kennis met je!

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor het Autisme Kenniscentrum, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om cliënten met autisme verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie, angst- en persoonlijkheidsproblematiek.

We vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over kwaliteit van leven bij ASS in de praktijk toe te passen. Het Autisme Kenniscentrum biedt enkelvoudige of meer complexe diagnostiek en biedt ook behandelmogelijkheden. Hierbij gaat het over het algemeen om kortdurende behandelingen, tot zo’n vijftien gesprekken. Deze behandeling heeft altijd een duidelijk doel en een of meer specifieke methodieken.

Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar persoonlijk doel.

Bij het Autisme Kenniscentrum werken meer dan 25 medewerkers op drie locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je proactief, durf je mee te denken en kun je tegen een stootje? Dan zoeken wij jou! Je bent daarnaast van nature nieuwsgierig en analytisch en je houdt van een persoonlijke en betrokken aanpak. Een goede samenwerking, met veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling in het team is voor ons essentieel, dus wie weet kun jij ons komen versterken.

Je hebt een afgeronde universitaire psychologie-opleiding, met een afgeronde master neuropsychologie of klinische psychologie. Je hebt aantoonbare interesse in- en ervaring met de doelgroep ASS. Je beschikt over een diagnostiek aantekening. Als je een afgeronde CGT-basiscursus en/of EMDR-basiscursus hebt is dat een pré. In contact met je cliënt beoordeel je de hulpvraag, je bent sterk in telefonisch of beeldbelcontact of enthousiast in het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.