Basispsycholoog Volwassenen

  • domainLeiden
  • access_time32 - 36 uur
  • person_outlineBasispsychologen
  • today21 oktober 2020

Voor onze locatie in Leiden zoeken wij een basispsycholoog voor volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met diagnostiek en behandeling? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,3 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Leiden

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling. Het team in Leiden bestaat uit zeven behandelaren, een arts, een psychiater en twee secretaresses. Kernwoorden zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en gezellig.

De locatie ligt in woonwijk Stevenshof nabij winkels en park op 5 minuten lopen van treinstation De Vink. Ook per auto is de locatie makkelijk te bereiken (gratis parkeren).

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze nieuwe collega heeft tenminste 2 jaar ervaring als basispsycholoog, is bekend met diagnostiek instrumenten en kan testen afnemen. Ervaring met ADHD en ASS is een grote pré. Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.