Vacature Basispsycholoog Volwassenen

 • domainArnhem
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today11 oktober 2021

Voor ons team in Arnhem zoeken wij een Basispsycholoog volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Lees dan snel verder!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Arnhem

Het team in Arnhem bestaat bij volledige bezetting uit tien collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater, een arts en een psychotherapeut. In het team is expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring in de GGZ, in het bezit van een LOGO-verklaring en heb je ervaring met cognitieve gedragstherapie en bij voorkeur behandeling gericht op milde persoonlijkheidsproblematiek? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Compacte organisatie: innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
 • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder