Vacature Basispsycholoog Volwassenen

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Volwassenen
 • domainDoetinchem
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today10 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor onze behandellocatie in Doetinchem zoeken wij een Basispsycholoog voor volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten en zou je dat willen doen bij een onderscheidende organisatie? Heb je al ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ, dan hebben wij een heel leuke baan voor je in een topteam!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Doetinchem

We zijn een jong maar ervaren team en werken intensief samen. Het team bestaat uit negen collega´s, waaronder basispsychologen, PIOG, GZ-psychologen, psychiater, arts en een gastvrouw. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld, persoonlijkheid, angst en stemming. Er wordt met verschillende therapievormen gewerkt (cgt, schema, ACT, mindfulness, narratief, EMDR), waarbij een persoonlijke benadering altijd centraal staat. We werken graag contextgericht. 
Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. De locatie in Doetinchem is in een huiselijk en authentiek pand en is goed bereikbaar per fiets, auto en OV.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal.  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. In de behandeling ga je actief met de client aan de slag om zijn doelen te bereiken en stem je af met de regiebehandelaar betreffende het proces. Intake en evaluaties doe je samen met de regiebehandelaar. Complexere behandelingen worden in MDO besproken.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie en je affiniteit krijg je extra taken, deze worden in het zelfsturend team verdeeld. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring in de GGZ, bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie en behandeling gericht op persoonlijkheidsproblematiek? Ben je in het bezit van een LOGO-verklaring? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen! De functie is voor 24-36 uur per week, waarbij 36 uur de voorkeur geniet. 

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Compacte organisatie: innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We zien jouw reactie graag tegemoet!

DIRECT SOLLICITEREN

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.