Vacature Basispsycholoog Volwassenen

 • domainDoetinchem
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today26 april 2021

Basispsycholoog Volwassenen – Doetinchem (24-36 uur)

Voor onze behandellocatie in Doetinchem zoeken wij een Basispsycholoog voor volwassenen. Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met diagnostiek en behandeling in de GGZ? Lees dan snel verder!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Doetinchem

We zijn een jong maar ervaren team en werken intensief samen. Het team bestaat uit negen collega´s, waaronder basispsychologen, PIOG, GZ-psychologen, psychiater, arts en een gastvrouw. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld, persoonlijkheid, angst en stemming. Er wordt met verschillende therapievormen gewerkt (cgt, schema, cliëntgericht, narratief, EMDR), waarbij een persoonlijke benadering altijd centraal staat. We werken graag contextgericht.
Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. De locatie in Doetinchem is in een huiselijk en authentiek pand en is goed bereikbaar per fiets, auto en OV.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega waarmee je samen intakes en evaluaties uitvoert. Deze bespreek je vervolgens in het multidisciplinair overleg (MDO). Zelfstandig (met wekelijks werkbegeleiding) voer je behandeling en diagnostiek uit. Waarbij we het van belang vinden dat collega’s in hun kracht staan en er naar de cliënt toe maatgericht gewerkt wordt. Positieve psychologie is hierbij een belangrijke onderlegger. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring in de GGZ, bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie en behandeling gericht op persoonlijkheidsproblematiek? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen! De functie is voor 24-36 uur per week, waarbij 36 uur de voorkeur geniet. 

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Compacte organisatie: innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
 • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.