Vacature Basispsycholoog Volwassenen

In het kort

 • badgeBasispsycholoog Volwassenen
 • domainLelystad
 • access_timeuren in overleg
 • person_outlineBasispsychologen
 • today20 juli 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor ons team in Lelystad zoeken wij een Basispsycholoog voor volwassenen. Aantal uur per week in overleg te bepalen. Ons team bestaat nu uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, twee basispsychologen en een arts. We werken plezierig en wederzijds inspirerend samen met team Jeugd. We zijn op zoek naar een basispsycholoog die zich hierdoor aangesproken voelt!
Heb je al enige ervaring in de GGZ en beschik je over een LOGO-verklaring? Dan hebben wij een leuke baan voor je en ben je van harte welkom bij ons!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Over Dokter Bosman Lelystad

Team Lelystad is niet zomaar een team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en in het samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. We zijn een zelfsturend team en richten ons op het leveren van een persoonlijke aanpak. We kijken vooral naar ieders verhaal, groeimogelijkheid en behoeften vanuit een eigen stijl en temperament. Dit sluit aan bij de positieve psychologie, schematherapie, ACT en mindfulness als basis houding. Uiteraard wordt het systeem waarin iemand leeft hierbij niet vergeten.

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal.  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. In de behandeling ga je actief met de cliënt aan de slag om gestelde doelen te bereiken en stem je af met de regiebehandelaar betreffende het proces. Intake en evaluaties doe je samen met de regiebehandelaar. Complexere behandelingen worden in MDO besproken.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie en je affiniteit krijg je extra taken, deze worden in het zelfsturend team verdeeld. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een basispsycholoog met praktijkervaring binnen de Volwassenen GGZ? Ben je in het bezit van een LOGO-verklaring? Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? We maken graag kennis met je tijdens een sollicitatiegesprek en vertellen je graag over onze persoonlijke aanpak!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.
We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Compacte organisatie: innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, bel 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder