Vacature Basispsycholoog Volwassenen

 • domainWoerden
 • access_time32 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today28 december 2021

Voor onze behandellocatie in Woerden zoeken wij een Basispsycholoog voor volwassenen. Het betreft de tijdelijke vervanging van één van onze collega´s voor 32 uur per week in verband met zwangerschapsverlof. Hoewel het verlof pas ingaat op 1 mei, kun je wat ons betreft al per direct starten voor 18 uur per week en vanaf 1 mei opschalen naar 32 uur per week tot 1 november. Mocht er te zijner tijd ruimte zijn voor uitbreiding, dan behoort verlenging naar een vast contract tot de mogelijkheden.
Heb jij tenminste 2 jaar ervaring met diagnostiek en behandeling? Wil jij je naar hartelust inzetten voor cliënten en zou je dat graag willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Lees dan vooral verder, want wij hebben hier dé baan voor jou!

Over Dokter Bosman

Dokter Bosman onderscheidt zich door de oplossing die we cliënten bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Woerden

Het team in Woerden bestaat uit acht collega’s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater, een klinisch psycholoog en een psychomotorisch therapeut. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. Ook wordt er graag lichaamsgericht gewerkt en met een psychodynamische blik gekeken. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een warm, enthousiast en leergierig team. Ons team wordt tenslotte op allerlei gebieden ondersteund door een fijne gastvrouw en we delen ons pand met onze collega’s van kind en jeugd. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een basispsycholoog met tenminste 2 jaar praktijkervaring in de GGZ en in het bezit van een LOGO-verklaring. Daarnaast heb je je kennis verbreed met behulp van meerdere opleidingen, bij voorkeur de basiscursus CGT, EMDR en schematherapie. Je hebt affiniteit en ervaring met het diagnosticeren en behandelen van verschillende vormen van psychopathologie, waaronder autisme, ADHD, stemming- en angststoornissen en lichte persoonlijkheidsproblematiek. 

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Functieschaal 60 is van toepassing;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Compacte organisatie: innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt om te uploaden. We horen graag van je! 

Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter