Vacature Business Controller

 • domainAmersfoort
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineAlgemeen
 • today11 oktober 2021

Ben jij de Business Controller met ervaring in de GGZ die als rechterhand van de Manager F&C richting geeft aan de verdere ontwikkeling van Dokter Bosman? Wil je graag meebouwen aan een vernieuwde organisatie die volop in beweging is? Dan ben jij misschien wel de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

Over Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden zogenaamde tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman heeft het hoofdkantoor in Amersfoort en daarnaast 25 vestigingen verspreid over Midden-Nederland waar de behandelingen van cliënten plaatsvinden. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. We werken daarbij graag volgens de principes van de Positieve Gezondheid. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Over de functie

De afdeling Finance bestaat uit 6 collega´s onder leiding van de Manager Finance & Control. Als business controller ben jij het aanspreekpunt voor de de directie op het gebied van alle belangrijke business stuurparameters, budgeting en forecasting. Je draagt zorg voor het doorvoeren van veranderingen en doet dit op een motiverende en stimulerende manier. Je bent niet bang voor een uitdaging, en creëert graag structuur in je werkzaamheden.

Je werkt nauw samen met het operationeel management team. Je houdt hen wekelijks op de hoogte van de gang van zaken. Je rapporteert direct aan de Manager Finance & Control. Je hebt affiniteit met de zorgsector en analyseert kansen in de markt en in de interne processen die je kunt doorvoeren binnen Dokter Bosman. 

Hoe ziet je dag eruit

’s Ochtends haal je eerst een kop verse bonenkoffie of thee en kijkt dan naar het operationele dashboard, zodat je je analyse daarna kunt bespreken met je behandelend collega’s. Wat gaat goed, wat verdient extra aandacht, waar liggen mogelijkheden? Ondertussen werk je aan het doorontwikkelen van ons dashboard met een nieuwe report tool. Ook voer je regelmatig preventieve controles uit, zodat je afwijkingen ten opzichte van de KPI’s tijdig signaleert en je voorstellen voor verbetering kunt doen. Hierin werk je nauw samen met de behandelteams door het land.  Samen met de contractmanager bewaak je de voortgang van afspraken met gemeenten en verzekeraars. Voordat je het weet is de dag voorbij en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Over jou

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op tenminste HBO-niveau;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring in de GGZ;
 • Je hebt ervaring in het sociaal domein met gemeentelijk gefinancierde zorgvormen alsmede met het inherente onderhouden van contacten met gemeenten hierover;
 • Je hebt een proactieve instelling, werkt zelfstandig, maar je bent zeker ook een teamplayer;
 • Je bent analytisch, nauwkeurig, resultaatgericht en kunt strategisch denken;
 • Je houdt van data crunchen en omzetten in relevante stuurparameters;
 • Je bent zorgvuldig en discreet als het om financiële informatie gaat;
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je verder kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, waaronder een 13e maand;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste en betrokken teams;
 • Een contract voor 32 uur;
 • En – niet onbelangrijk – goede koffie en thee!

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Wij hebben deze vacature op exclusiviteitsbasis uitbesteed aan werving & selectie bureau Werkmandejong. Bij vragen of interesse kan je contact opnemen met Yolanda Dellink op telefoonnummer 06-23008963 of via het e-mailadres yolanda@werkmandejong.nl. Sollicitaties die rechtstreeks bij ons binnenkomen worden aan het bureau doorgestuurd.

Stuur me een reminder

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld