Business Controller

  • domainAmersfoort
  • access_time36 uur
  • person_outlineAlgemeen

Ben jij de business controller die ons richting geeft? Dan zoeken wij jou! 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  1. Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  2. Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  3. Enthousiaste en betrokken teams;

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat jou kenmerkt

Je hebt een proactieve instelling, werkt zelfstandig, maar je bent zeker ook een teamplayer. Je bent analytisch, nauwkeurig, resultaatgericht en kunt strategisch denken en houdt van data crunchen en omzetten in relevante stuurparameters. Uiteraard ga je zorgvuldig om met financiële informatie. Je beschikt over probleemoplossend vermogen. Je hebt HBO of academisch werk- en denkniveau en bent communicatief sterk en beschikt over minimaal 7 jaar werkervaring.

Als business controller ben jij het aanspreekpunt voor de de directie op het gebied van alle belangrijke business stuurparameters, budgeting en forecasting. Je draagt zorg voor het doorvoeren van veranderingen en doet dit op een motiverende en stimulerende manier. Je bent commercieel ingesteld en niet bang om veranderingen door te voeren en je grenzen hierin op te zoeken. Je werkt nauw samen met het operationeel management team. Je houdt  wekelijks op de hoogte van de gang van zaken. Je rapporteert direct aan de financieel directeur. Je hebt affiniteit met de zorgsector en analyseert kansen in de markt en in de interne processen die je kunt doorvoeren binnen Dokter Bosman. 

Hoe ziet je dag eruit

’s Ochtends haal je eerst kop groene thee (of koffie, als je nog een beetje wakker moet worden), en dan check je het financieel dashboard, zodat je je analyse daarna kunt bespreken met je collega’s in de operatie. Wat gaat goed, wat verdient extra aandacht, waar liggen mogelijkheden?  Ook voer je regelmatig preventieve controles uit, zodat afwijkingen ten opzichte van de KPI’s tijdig in de smiezen hebt en je voorstellen voor verbetering kunt doen. Samen met de financial controller bewaak je liquiditeitsplanning. Ondertussen werk je aan het doorontwikkelen van ons dashboard met een nieuwe report tool. Voordat je het weet is de dag voorbij en ga je met een voldaan gevoel naar huis. 

Iets voor jou?

Wil je meer weten of direct solliciteren? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter. Bel 088-226 83 50. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met P&O, bel 088 – 226 77 50.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.