Vacature Coördinator cliëntenservice

In het kort

 • badgeCoördinator cliëntenservice
 • domainAmersfoort
 • access_time32 - 36 uur
 • person_outlineAlgemeen
 • today29 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Wil jij mijn dynamische functie overnemen en het team Cliëntenservice verder ontwikkelen?

Hallo, mijn naam is Marit. Ik ben op dit moment nog de coördinator Cliëntenservice en ben op zoek naar iemand die mijn supergave baan wil overnemen. Wil jij je er sterk voor maken dat onze cliënten het administratieve proces soepel doorlopen en dat onze zorgteams optimaal worden ondersteund? Spreekt het je daarbij aan om bij een organisatie te werken die volop in ontwikkeling is? Dan wil ik graag dat jij mijn opvolger wordt!

Over team Cliëntenservice

Voor de cliënt is onze Cliëntenservice de eerste kennismaking met Dokter Bosman. Daarmee is de afdeling het visitekaartje van de organisatie. De Cliëntenservice is verantwoordelijk voor het volledig en juist registreren van cliëntgegevens, een essentiële activiteit binnen de zorg. In jouw functie ben je een expert op het gebied van administratie en zie je toe op het soepel laten verlopen van de processen van aanmelding, toetsing, administratieve opvolging, zorgadministratie en wachtlijstbeheer. Jij zorgt voor een goede inbedding van de processen binnen jouw team.  De zorgteams informeer je en adviseer je over de processen. Daarnaast initieer je en neem je deel aan projecten, die leiden tot vereenvoudiging of verbetering van de processen binnen de afdeling Cliëntenservice. Ook coördineer je en stuur je de dagelijkse werkzaamheden binnen het team aan en breng je overkoepelende processen bij elkaar. Uiteraard werk je hierin samen met collega’s. Je houdt ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar het team.

Over Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden zogenaamde tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman heeft het hoofdkantoor in Amersfoort en daarnaast 20 vestigingen verspreid over Midden-Nederland waar behandelingen plaatsvinden. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Als coördinator Cliëntenservice ben je functioneel verantwoordelijk voor de afdeling Cliëntenservice die op dit moment bestaat uit vijf medewerkers. Je coördineert de werkzaamheden van de medewerkers in het begeleiden en adviseren van onze cliënten en de betrokken zorgteams. Je ziet er op toe dat processen goed en efficiënt verlopen. Daarnaast initieer je waar nodig afdelingsoverstijgende projecten ter optimalisatie van de werkzaamheden van de afdeling. In het kader van de functie heb je veelvuldig contact en overleg met zowel interne behandelaren als externe partijen zoals gemeenten, verzekeraars en huisartsen. Je legt in deze functie verantwoording af aan de operationeel manager.

Belangrijke resultaatgebieden zijn onder andere :

0 Proces aanmelden en administratieve opvolging

0 Proces van beschikkingen

0 Toetsen van verwijzingen

0 In behandeling nemen van het berichtenverkeer t.a.v. Jeugdwet 

Naar wie zijn wij op zoek?

 • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • je hebt actuele kennis van de wet- & regelgeving rond de Jeugdwet en ZVW;
 • je hebt goede kennis en ervaring van administratieve processen;
 • het is een pré als je kennis hebt van berichtenverkeer, declaraties en de verantwoording van het registratieproces;
 • ervaring in de GGZ is een pré, affiniteit met de doelgroep is van belang;
 • je bent een stressbestendig persoon en vasthoudend;
 • Je bent oplossingsgericht, nauwkeurig, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.  

Wat wij bieden

Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een platte organisatie en in kleine teams. Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wat je verder kunt verwachten:

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • de functie is ingedeeld in schaal 50;
 • korte overleglijnen, gemotiveerde collega´s;
 • een dynamische en transparante organisatie waar geen dag hetzelfde is;
 • een enthousiast en betrokken team;

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, dan horen we graag van je! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-2268350. Direct solliciteren kan ook uiteraard: houd je CV en motivatiebrief gereed als separate Word- of PDF-documenten om te uploaden. We zien er naar uit om kennis met je te maken!

Stuur me een reminder