Ervaren Basispsycholoog Kind en Jeugd

  • domainZutphen
  • access_time24 - 36 uur
  • person_outlineBasispsychologen

Over de locatie

De locatie Dokter Bosman Zutphen is nog een erg jong, maar talentvol kleinschalig team dat we graag willen uitbreiden met verschillende disciplines.

Over de functie

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Naar wie ben jij op zoek?

Ben je een ervaren basispsycholoog, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.  

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Vanessa te Veldhuis op telefoonnummer 088-226 8208.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.