Ervaren basispsycholoog

  • domainHarderwijk
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineBasispsychologen
  • today6 maart 2019

Over de functie

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je voert intakegesprekken en brengt dit in tijdens het multidisciplinair overleg (MDO). Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Naar wie ben jij op zoek?

Ben je een zeer ervaren basispsycholoog, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je je CV en motivatie klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie. Eerst zien? Je bent van harte welkom op onze locatie. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Angela Fine, regiomanager, 088-226 8232.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.