Vacature GZ-psychologen Volwassenen en Kind en Jeugd vast dienstverband

 • domainMeerdere locaties
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu. We geloven in samen sterker worden. We willen het beste voor elkaar. Samen weten we het beter dan alleen. Ook dat is Dokter Bosman.

Diverse locaties

Kom ons team versterken in

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. 

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers in 25 locaties. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 

Natuurlijk beschik je over een afgeronde GZ- opleiding maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Bel Dick Bosboom 088 22683 50. Direct solliciteren kan ook. Houd dan je CV en motivatiebrief gereed als je op een van onze vacatures reageert. Een persoonlijk interview om verder te praten over jouw sollicitatie vindt plaats op de locatie van Dokter Bosman. Een vervolggesprek vindt in overleg met jou plaats binnen twee weken na jouw sollicitatie.

We zien er naar uit om met jou kennis te maken!