GZ-psycholoog

  • domainHarderwijk
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. We werken daarbij graag volgens de principes van de Positieve Gezondheid. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Over de functie

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je voert samen met een basispsycholoog onderzoeken uit en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met verschillende problemen. Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie waar je werkt en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Naar wie ben jij op zoek?

Ben je BIG-geregistreerd GZ psycholoog, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.  

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden, moderne, goed werkende ICT-systemen en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Angela Fine telefoonnummer: 088-2268232

Direct solliciteren? Klik dan hier.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.