GZ-psycholoog Digitale Praktijk

  • domainAmersfoort
  • access_time8 - 16 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Wil je grondlegger zijn van onze digitale praktijk? 

Ben jij een GZ-psycholoog voor volwassenen die open staat voor nieuwe vormen van werken? Ambieer je een baan die je optimale flexibiliteit biedt? Zou je grondlegger willen zijn van onze digitale praktijk?

Met de introductie van ZorgDomein kunnen cliënten voortaan kiezen voor behandeling op locatie of digitaal. We zijn blij te merken dat deze nieuwe manier van werken direct aanslaat bij verwijzers en cliënten en maken daarmee een vliegende start met onze digitale praktijk. Het betekent ook dat we extra (digitale) behandelcapaciteit nodig hebben voor deze cliënten. Iets voor jou?

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een omgeving in kleine teams met een focus op digitalisering van onze zorg. Door efficiënt en digitaal te werken kunnen wij onze cliënten nu en in de toekomst de gezondheidszorg bieden die past bij deze tijd: met eigen regie, keuzemogelijkheden en korte wachttijden.

Ons servicekantoor in Amersfoort is de basis van waaruit de digitale praktijk wordt vormgegeven. Maar het mooie van deze rol is dat je optimaal flexibel kunt zijn om te bepalen waar en wanneer jij je behandelingen uitvoert.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je geeft advies en consultatie aan je teamleden van de digitale praktijk. Je werkt in dit team als zelfstandig regiebehandelaar in een MDO constructie. Je stuurt de digitale praktijk aan op basis van meetbare doelstellingen. Je voert (digitale) intakegesprekken met cliënten en hun omgeving. Je stelt heldere, concrete en meetbare behandeldoelen en evalueert deze regelmatig met cliënten en hun omgeving volgens de principes van Positieve Gezondheid.  Je doet psychodiagnostisch onderzoek en behandelt cliënten digitaal. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van online behandelingen en de ontwikkeling van verbeterde E-Modules.

Daarnaast werk je mee aan het efficiënt neerzetten van de digitale praktijk, het opzetten en gebruik maken van rapportages en het met elkaar verbeteren van de digitale behandeltrajecten.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je gelooft in de digitalisering binnen de GGZ en beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje en bent in staat anders te denken en anders te doen in een ambitieuze organisatie. Je hebt de flexibiliteit om vanuit een basis van 8 uur per week op te schalen naar 16 uur naarmate het aantal cliënten voor de Digitale Praktijk zal toenemen.  

Natuurlijk beschik je over een afgeronde GZ-opleiding en enige jaren relevante werkervaring, maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie. Bekend zijn met het werken met een digitale GGZ omgeving is welkom.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.