GZ-psycholoog Kind en Jeugd

  • domainBunschoten
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. Het gaat ons om het resultaat voor die cliënt. We geloven in doen, en dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken, anders te doen in een dynamische organisatie.

Eigenheid en authenticiteit, dat is ook Dokter Bosman. Je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je dag met kort je afspraken afstemmen met het secretariaat. Zijn er nog bijzonderheden, heeft een cliënt extra aandacht nodig of zijn er wijzigingen in je agenda? Met een groene thee, koffie ook goed, we hebben namelijk verse bonenkoffie ga je aan de slag en pak je de gegevens van je eerste cliënt erbij. Bij ons staat gastvrijheid centraal, dus je haalt haar even persoonlijk op uit onze huiskamer. Na afloop van je consult werk je het gesprek direct uit in ons EPD, zodat je klaar bent voor je volgende cliënt.

Op dinsdag bespreek je je cliënten in een multi-disciplinair overleg (MDO) met je collega’s. Soms word je gevraagd dit zelf voor te zitten. Op woensdag heb je een paar pittige gesprekken met cliënten gehad. Je hoofd ontploft bijna. Gelukkig sta je bij ons niet alleen en kun je een van je directe collega’s consulteren. Teamwork is belangrijk bij ons.

Even later wil een basispsycholoog met je klankborden over een casus. Natuurlijk draag je je kennis over, dat zit in je natuur. Je helpt haar verder en gaat daarna weer aan de slag met je eigen cliënten. Na een week hard werken sluit je deze af met je collega’s. Alles weer klaar voor je volgende werkweek.

Kennismaken of direct solliciteren?

Stuur dan je actuele CV en motivatiebrief via onderstaande link. Of neem contact op met Angela Fine, regiomanager, op 088-2268232. Je kunt ook bellen met de afdeling personeelszaken op 088-226 77 50. Binnen 48 uur nemen we contact met je op. Een persoonlijk interview om verder te praten over jouw sollicitatie vindt plaats op een locatie van Dokter Bosman bij jou in de buurt. Een vervolggesprek met Dokter Bosman vindt in overleg met jou plaats binnen een week na jouw sollicitatie. We zien er naar uit om kennis met jou te maken!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.