Vacature GZ-psycholoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Kind en Jeugd
 • domainAmersfoort
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today16 oktober 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die graag de regie neemt bij het opstellen van een maatwerk, persoonlijk behandelplan voor onze jeugdige cliënten? Werk je daarbij graag contextueel? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaren zelf. Als dit jou aanspreekt, pas jij precies bij hoe wij werken binnen Dokter Bosman Amersfoort Kind en Jeugd. In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. We maken graag kennis met je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten op een positieve manier om weer volledig in hun eigen kracht te komen.  Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Amersfoort Kind en Jeugd

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en evalueer je de behandeling. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. 

Wij werken multidisciplinair samen in diagnostiek- en behandeltrajecten, evalueren de voortgang van de behandeltrajecten om de drie maanden met elkaar en overleggen over complexe casuïstiek in MDO’s en intervisie. Als regiebehandelaar werk je altijd samen met een sturend behandelaar. Er is genoeg ruimte om als regiebehandelaar eigen behandelingen uit te voeren. Naast supervisie aan collega’s, is het ook mogelijk om werkbegeleiding te geven. 

Naast onze systemische werkwijze maken wij gebruik van van methodieken als CGT, EMDR, ACT, systeemtherapie, oplossingsgericht werken, Nieuwe autoriteit/Geweldloos Verzet. Wij bieden naast individuele behandelingen ook groepstrainingen, bijvoorbeeld aan depressieve jongeren of aan ouders. We zetten deze groepen zelf op. Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis en methodieken. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met (o.a.) referaten houden wij elkaar hiervan op de hoogte. 

Ons team Kind en Jeugd team bestaat uit één kinderpsychiater, twee GZ-psychologen, twee Orthopedagoog-Generalisten, vier orthopedagogen waarvan één in opleiding tot Orthopedagoog-Generalist is, één psycholoog, drie systeemtherapeuten en twee gastvrouwen. Wij zijn een gezellig en zeer betrokken team en organiseren regelmatig een borrel of teamuitje. 

Onze locatie is gevestigd in een gerenoveerd klooster in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je staat open voor innovatie en denkt graag mee op welke wijze de organisatie online behandelen kan optimaliseren. 

Ervaring met systemisch werken, gedragstherapie of traumabehandeling is een pré. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV. De dagen waarop je zal werken kunnen in overleg worden bepaald. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je verder van ons kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65);
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie in samenspraak met de cliënt;
 • Compacte organisatie, korte lijnen, geen gedoe;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Kennismaken of direct solliciteren? Je kunt hieronder je keuze maken.

Stuur me een reminder
Stuur me een reminder