GZ Psycholoog Kind en Jeugd

  • domainAmersfoort
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog die in Amersfoort graag specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Amersfoort 

Bij ons heb je de ruimte om te behandelen en pak je ook regietaken op als regiebehandelaar. Je bent betrokken bij de behandelingen door middel van onderzoeken, evaluaties en het superviseren van verslagen en brieven. Je geeft ook werkbegeleiding aan collega’s. 

In ons team wordt gewerkt met een persoonlijke aanpak en evidence based. We vullen dit aan met een systemische- en holistische werkwijze. Je hebt de ruimte om je verder te ontwikkelen en je kennis en ervaring te integreren in de behandelingen. Je maakt een persoonlijke aanpak voor cliënten en je maakt zelf de inschatting welke collega’s je het beste kunt inschakelen. De methodieken waar wij mee werken zijn CGT (EMDR, schematherapeutisch, ACT principes), systeemtherapie, oplossingsgericht werken, mindfulness, PMT. En ook Nieuwe autoriteit/Geweldloos verzet zetten wij in. Wij bieden naast individuele behandelingen ook regelmatig groepsbehandelingen aan. We zetten deze groepen zelf op (bijvoorbeeld een oudergroep Nieuwe Autoriteit). Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis en methodieken. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met onder andere referaten houden wij elkaar hiervan op de hoogte. 

Ons Kind en Jeugd team bestaat uit een aantal enthousiaste basispsychologen, een kinder- en jeugdpsychiater, een arts, een systeemtherapeut, een orthopedagoog in opleiding tot Orthopedagoog Generalist, een PioG en een GZ-psycholoog. Wij zijn een gezellig en zeer betrokken team en organiseren regelmatig een teamuitje. 

Onze locatie is gevestigd in een gerenoveerd klooster in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 

Natuurlijk beschik je over een (bijna) afgeronde GZ- opleiding, opleiding tot orthopedagoog generalist of opleiding tot Kind en Jeugd psycholoog NIP maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.