Arts Kind en Jeugd

  • domainZwolle
  • access_time8 - 12 uur
  • person_outlineArtsen

Ben jij die arts die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om de gezondheid en het functioneren van kinderen en hun ouders te verbeteren.

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Geld conform CAO GGZ;
  • Keien op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. Het gaat ons om het resultaat voor die cliënt. We geloven in doen, en dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken, anders te doen in een dynamische organisatie.

Eigenheid en authenticiteit, dat is ook Dokter Bosman. Je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat ga je doen?

Je vult de kennis van het team aan met jouw specifieke kennis van de zorg voor en de leefomgeving van opgroeiende kinderen. In het behandelteam denk je consultatief mee over het verbeteren van de gezondheid en het functioneren van kinderen en hun ouders. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Je kunt gebruik maken van consultatie van kennis binnen Dokter Bosman.

Past positieve psychologie bij jou?

Stuur dan je actuele cv naar Bas Geerdink of Annette Stuurwold. Binnen 48 uur nemen we contact met je op voor een telefonische intake. Een persoonlijk interview om verder te praten over jouw sollicitatie vindt plaats op een locatie van Dokter Bosman en bij jou in de buurt. Een vervolggesprek met Dokter Bosman vindt in overleg met jou plaats binnen een week na jouw sollicitatie.

Kennismaken of direct solliciteren?

App of bel Bas Geerdink op 06-34942920 of Annette Stuurwold op 06-10222088. We zien er naar uit om met jou kennis te maken!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.