Vacature GZ-psycholoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Kind en Jeugd
 • domainHaaksbergen
 • access_time16 - 20 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today20 juli 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om ons kleine team in Haaksbergen te helpen uitbreiden en samen de hulpverlening te innoveren? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaren zelf. Spreekt dit jou aan en zou je willen werken bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Dan ga jij je thuis voelen bij Dokter Bosman!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij Dokter Bosman Haaksbergen

Wij hebben een klein team met een GZ-psycholoog en twee basispsychologen. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de artsen van onze vestiging in Ruurlo. De toegepaste behandelmethoden zijn met name CGT, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR. 

De nieuwe collega waarnaar wij op zoek zijn is een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist met een aantal jaren ervaring. Het wekelijkse multidisciplinair overleg (MDO) is op dinsdagmorgen.

De sfeer in het team is zeer plezierig, collegiaal, een open deur bij vragen en steun voor elkaar met voldoende ruimte voor individualiteit. We zijn een zelfstandig team met een groot hart voor de zorg en elkaar. De locatie ligt in een kindvriendelijke wijk op loopafstand van openbaar vervoer.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je staat open voor innovatie en denkt graag mee op welke wijze de organisatie online behandelen kan optimaliseren. 

Ervaring met systemisch werken, gedragstherapie of traumabehandeling is een pré. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV. De dagen waarop je zal werken kunnen in overleg worden bepaald. Deels thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Aanstelling voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!

DIRECT SOLLICITEREN

Stuur me een reminder