Vacature GZ-psycholoog Kind en Jeugd

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Kind en Jeugd
 • domainRuurlo
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today30 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist of NIP-psycholoog Kind & Jeugd die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu. Als dit jou aanspreekt, hebben wij een leuke baan voor je bij ons team in Ruurlo voor 24 tot 32 uur per week!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Wij staan in de regio bekend als een persoonlijke, waardevolle en betrokken GGZ instelling. Cliënten, ouders van cliënten, scholen etc, ervaren Dokter Bosman als een zeer persoonlijk en professioneel team dat maatwerk levert voor een zeer gevarieerde doelgroep. Het jonge, hechte team beschikt over multidisciplinaire kennis: er werken artsen, een psychomotorisch therapeut, een systeemtherapeut, een dramatherapeut, een psychiater, GZ-psychologen, psychologen en orthopedagogen. We beschikken over een PMT ruimte en een zeer grote speel-observatie ruimte voor kinderen.
Ons team is een dynamisch team, laagdrempelig en warm, waarin met veel plezier met elkaar wordt samengewerkt in de verschillende disciplines en combinaties. We weten elkaar makkelijk te vinden en leren erg veel van elkaar. Behandelaren krijgen de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen en hun eigen initiatieven te ontplooien.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar binnen het team. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 
Je beschikt over een afgeronde opleiding en hebt ervaring als regiebehandelaar. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 65;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aandacht, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Alleen poliklinische behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan hier
Direct solliciteren kan uiteraard ook; we zien je reactie graag tegemoet!

Stuur me een reminder