Vacature GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd

 • domainZutphen
 • access_time16 - 24 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak op te stellen voor onze cliënten?

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Zutphen

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Behandelmethoden die wij toepassen zijn CGT en EMDR. Dit willen wij graag uitbreiden met vaktherapie en Mindfulness. We zijn een enthousiast en gezellig team van 9 personen, die het belangrijk vinden dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.

We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie ligt vlakbij het gezellige stadscentrum van Zutphen, waar we in de pauze en af en toe na werktijd wel eens te vinden zijn voor een wandeling of drankje. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (5 min. lopen vanaf Station Zutphen). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar binnen het team. Daarnaast is de rol van behandelcoördinator ook mogelijk. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 

Je beschikt over een afgeronde GZ- of OG-opleiding en hebt ervaring als regiebehandelaar in de GGZ. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Persoonlijke aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!