GZ-psycholoog Kind en Jeugd

  • domainAmersfoort
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Over de functie

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je voert samen met een basispsycholoog onderzoeken uit en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met verschillende problemen. Samen met cliënten maak je een behandelplan en evalueer je de behandeling.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie waar je werkt en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou. Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Naar wie ben jij op zoek?

Ben je BIG-geregistreerd GZ psycholoog, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten, zien  of direct solliciteren?

Neem contact op met Angela Fine, regiomanager, 088- 2268232.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.