Vacature GZ-psycholoog Kind & Jeugd

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Kind & Jeugd
 • domainHarderwijk
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today27 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist die het leuk vindt om ons kleinere team te helpen verstevigen, structuur te geven en te helpen uitbouwen? Ben je er bovendien voorstander van om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Als het bouwen en eigen regie jou aanspreken, hebben wij een mooie uitdaging bij ons superleuke team in Harderwijk!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij Dokter Bosman Harderwijk

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. We zijn een klein multidisciplinair team bestaande uit GZ-psychologen, een jeugdarts, klinisch psycholoog, systeemtherapeut en basispsychologen. We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.
De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station!). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wat breng jij mee?

Je bent een ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden en hebt een ondernemende persoonlijkheid waarmee je het zelfsturende team verder helpt bouwen aan een duurzame toekomst. Je weet mensen te enthousiasmeren en structuur aan te brengen. Bij alles wat je doet zet je de cliënt centraal in de behandeling. Je bent regiebehandelaar, werkbegeleider en je behandelt deels zelf ook. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen, bent communicatief sterk en je kunt tegen een stootje.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is mogelijk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren kan uiteraard ook: we zien jouw CV en motivatiebrief heel graag tegemoet!

Stuur me een reminder