Vacature GZ-psycholoog Kind & Jeugd

 • domainHarderwijk
 • access_time24 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today13 oktober 2021

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu. Als jij je daarin herkent, hebben we in Harderwijk een leuke baan voor je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Harderwijk

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. We zijn een enthousiast en gezellig team van 10 personen, die het belangrijk vindt dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.

De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar binnen het team. Daarnaast is de rol van behandelcoördinator ook mogelijk. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en hebt ervaring als regiebehandelaar. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!

Stuur me een reminder