GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP

  • domainUtrecht
  • access_time32 uur
  • person_outlineGZ Psychologen

Voor Spoor030 in Utrecht zoeken wij per 1 december een GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist of Psycholoog NIP die graag bij Spoor030 aan de slag gaat in het oostelijke deel van de stad Utrecht.

Over Spoor030

Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn en biedt specialistische jeugdhulp in het oostelijke gedeelte van Utrecht. In deze functie bieden je een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Daarom werken specialisten uit verschillende disciplines samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. 

Wat ga je doen?

Bij Spoor030 zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Samen met het team evalueer je de behandeling. Je stelt deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een groeiende en ambitieuze organisatie.
Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding en hebt de EMDR basis- en vervolgtraining gevolgd. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van CGT en schematherapie. 

 Locatie

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Omdat Spoor030 aansluit bij het dagelijks leven werk je ambulant en kom je bij de cliënten thuis of op school als dat nodig is. Je komt te werken in één van de teams van Spoor030 in het oostelijk deel van Utrecht. Dit betekent dat je aan de slag gaat in de wijk Binnenstad Oost, Noordoost, Oost, Overvecht, Noordwest (Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen) of Zuid (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten).

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Spoor030 via Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. Daarom krijg je bij Spoor030 veel verantwoordelijkheid.

Verder kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ, betrokken collega´s en opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil tussen Dokter Bosman en andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter,. Bel 088-226 8350. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder