Vacature GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist
 • domainWoerden
 • access_time24 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today7 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist of K&J Psycholoog NIP die graag de regie neemt bij het opstellen van een maatwerk behandelplan voor onze jeugdige cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaren zelf. Als dit jou aanspreekt, pas jij precies bij hoe wij werken binnen Dokter Bosman Woerden. Wij zoeken een nieuwe collega vanaf augustus voor 24 uur per week (20 of 28 uur is ook mogelijk). We maken graag kennis met je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten op een positieve manier om weer volledig in hun eigen kracht te komen.  Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Woerden

Op onze locatie wordt onder andere CGT, EMDR, meditatie therapie en systeemtherapie aangeboden. Wij bieden specialistische zorg (SGGZ). Ons team bestaat uit twee GZ-psychologen, een KJ psycholoog NIP, een psychiater, een psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog, een orthopedagoog i.o. tot Orthopedagoog-Generalist, een psycholoog i.o. tot NIP-psycholoog KJ  en twee basispsychologen.

We zijn een op opleiding en verdieping gerichte locatie, waarin iedereen bijdraagt aan professionalisering en ontwikkeling. Het gaat om een team met een gezellige, vriendelijke en open sfeer, waarbij ook ruimte is voor verschillende visies en opbouwende kritiek. Vanuit de principes van zelfsturing heeft ieder zijn eigen taken en is de cultuur samenwerkend en autonoom i.p.v. hiërarchisch.   

Tot je taken behoren het gezamenlijk (in duo’s) verrichten van intakes en diagnostisch onderzoek, het bieden van cliëntgerichte behandeling, het bieden van werkbegeleiding aan de uitvoerend behandelaren, begeleiden van het leertraject van de GZ-psycholoog in opleiding, deelname aan het MDO. 

Onze locatie is ruim met grotendeels beschikking over een eigen werkkamer, gratis parkeren op eigen terrein, aanwezigheid van een gastvrouw. Met station Woerden op loopafstand (5 minuten) zijn we goed bereikbaar met het OV.  

Wat breng jij mee?

We zoeken een collega die goed kan afstemmen op cliënten met regelmatig complexe problematiek, die bijdraagt aan een veilig opleidingsklimaat, die kan aansluiten bij de individuele ontwikkeltrajecten en ruimte biedt en respect heeft voor verschillende werkstijlen.
Je beschikt over werkervaring als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist / NIP-psycholoog en hebt ruime ervaring in de K&J psychiatrie.  Daarnaast ben je een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen, je kunt tegen een stootje en bent communicatief sterk.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je verder van ons kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65);
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie in samenspraak met de cliënt;
 • Compacte organisatie, korte lijnen, geen gedoe;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!

Stuur me een reminder