Vacature GZ-psycholoog Volwassenen

 • domainAmersfoort
 • access_time16 -32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu. Ons team in Amersfoort komt graag in contact met je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Amersfoort

Het team in Amersfoort bestaat bij volledige bezetting uit zo´n negen collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater en een systeemtherapeut. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.

Als GZ-psycholoog zul je je bezig houden met intake, diagnostiek en behandeling bij personen met klachten in het autisme spectrum, ADHD, angstklachten en depressie of een combinatie van deze klachten. Tevens worden er incidenteel behandelingen met betrekking tot persoonlijkheidsproblematiek uitgevoerd. Behandelmethodieken die gebruikt worden binnen ons team zijn voornamelijk CGT, ACT, EMDR en schematherapie. Daarnaast ben je regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen.

De MDO´s worden gehouden op maandag en donderdag; het is van belang dat je in ieder geval één van deze dagen kunt werken.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en bij voorkeur enige jaren ervaring als GZ-psycholoog. Daarbij heb je ook ervaring opgedaan om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met CGT is een must; ervaring met de andere behandelmethoden zoals EMDR, ADHD of ASS is een pré.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Behoudens flexibiliteit ten aanzien van het aantal te werken uren, bieden we jou ook:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

DIRECT SOLLICITEREN