Vacature GZ-psycholoog Volwassenen

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Volwassenen
 • domainAmsterdam
 • access_time16 - 36 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today20 juli 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Als dit je aanspreekt ben je van harte welkom voor een gesprek met collega-behandelaren van onze locatie in Amsterdam; daar hebben we plek beschikbaar voor 36 uur per week. Een combi van 16 en 20 uur is daarbij eveneens mogelijk. Iets voor jou misschien?

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij Dokter Bosman Amsterdam

Het team in Amsterdam is een enthousiast, divers en sociaal team, dat bestaat uit bijna 20 collega´s, waaronder psychologen, GZ-psychologen, klinisch psycholoog, coaches, psychiaters, artsen, GZ-psychologen i.o, klinisch psychologen i.o. en systeemtherapeuten i.o. In het team is veel expertise op het gebied van ADHD en ASS en comorbiditeit. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. 

Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van cliënten met (een vermoeden van) ADHD en ASS. Daarin voer je diagnostisch onderzoek uit en ben je vast onderdeel in het multidisciplinair overleg (MDO). In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal en leveren we zorg op maat. De integratieve zorg die wij bieden is een combinatie van voornamelijk CGT, ACT, coaching en/ of EMDR in combinatie met schematherapeutische interventies. We bieden ook informatie avonden en groepstrainingen aan. In het team ben je als GZ-Psycholoog ook regiebehandelaar die in samenwerking met basispsychologen/ coaches behandelingen uitvoert en evalueert waarbij je tevens werkbegeleiding geeft. Ook denk en werk je mee aan de doorontwikkeling van het behandelaanbod. 

De MDO´s worden gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag; het is van belang dat je in ieder geval één van deze dagen kunt werken. Daarnaast is het pré als je op vrijdag kan werken. Tevens zijn wij wekelijks op donderdagavond en om de week op maandagavond geopend. 

We zitten in een sfeervol pand met een open uitstraling dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de fiets, auto (betaald parkeren) als met het openbaar vervoer. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en tenminste drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Ervaring met cliënten met ADHD en ASS en met CGT is een must; ervaring met de andere behandelmethoden zoals EMDR of ACT is een pré. Daarnaast heb je ervaring met het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65);
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is mogelijk;
 • Eigen regie als leidraad in behandeling;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Een enthousiaste, betrokken en gezellig collega´s;
 • Alleen dagbehandeling (géén avond- en weekenddiensten);
 • Werken bij een compacte organisatie, wendbaar en met korte lijnen;
 • Een super gebruiksvriendelijk EPD.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-226 83 50. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren kan ook; we zien je reactie graag tegemoet! 

Stuur me een reminder