GZ-psycholoog Volwassenen

In het kort

 • Arnhem

 • 32 uur

 • GZ Psychologen

 • Geplaatst op: 1 februari 2023

Wij zoeken een bevlogen GZ-psycholoog die helpt cliënten hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Iets voor jou? Dan ben je van harte welkom in ons team Arnhem.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Arnhem

Het team in Arnhem bestaat uit 12 collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen,psychotherapeut, arts, een psychiater en lichaamsgerichte therapeuten. In het team is veel expertise op gebieden als EMDR, ADHD, trauma, zelfbeeld en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. We werken graag lichaamsgericht en met een psychodynamische blik. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. We zijn een een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.

Wat ga je doen

Ja gaat bezighouden met zowel intake en diagnostiek alsook behandeling van onze cliënten. Je voert ook behandelingen met betrekking tot persoonlijkheidsproblematiek uit. Behandelmethoden die wij in ons team gebruiken zijn vooral CGT, PMT, ACT, AFT, EMDR en schematherapie. Je bent ook regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen en lichaamsgerichte therapeuten. In deze rol is het geven van werkbegeleiding en het samen uitvoeren van evaluatiegesprekken onderdeel van wat je gaat doen.

Wat breng je mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een groeiende en ambitieuze organisatie.

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding met tenminste drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Je hebt ook ook ervaring opgedaan om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met persoonlijkheidsproblematiek en bovengenoemde behandelvormen is een must.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 65
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
 • Enthousiaste, betrokken en gezellige collega´s
 • Werken in kleine teams met korte lijnen
 • Geen avond- en weekenddiensten
 • Een gebruiksvriendelijk EPD

en natuurlijk goede koffie en thee!

Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8156. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan ook. Houd je motivatiebrief en CV gereed. We horen graag van je!