Vacature GZ-psycholoog Volwassenen

 • domainArnhem
 • access_time20 - 24 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Heb jij expertise van en affiniteit met de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen? Dan hebben wij dé baan voor jou bij ons team in Arnhem.
Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Arnhem

Het team in Arnhem bestaat bij volledige bezetting uit tien collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater, een arts en een psychotherapeut. In het team is expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.

Als GZ-psycholoog zul je je specifiek richten op de intake, diagnostiek en behandeling bij personen met persoonlijkheidsstoornissen, al dan niet in combinatie met andere klachten. Behandeling van andere problematiek zal ook plaatsvinden, aangezien de problematiek zeer divers is. Behandelmethodieken die gebruikt worden binnen het team zijn voornamelijk CGt, ACT, EMDR en schematherapie. Daarnaast ben je regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen. De MDO´s worden gehouden op maandag en donderdag; het is van belang dat je in ieder geval één van deze dagen kunt werken.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en tenminste drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Daarbij heb je expertise ontwikkeld op het terrein van persoonlijkheidsstoornissen en bij voorkeur groepstherapie. Je beschikt over ervaring om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met schematherapie en CGT is een must; ervaring met de andere behandelmethoden zoals EMDR, EFT-i, AFT, en cliënten met ADHD of ASS is een pré.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je verder van ons kunt verwachten:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Eigen regie als leidraad in behandelingen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Compacte organisatie, innovatief, wendbaar, korte lijnen;
 • Gebruiksvriendelijk EPD;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder