Vacature GZ-psycholoog Volwassenen Autisme Kenniscentrum

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Volwassenen Autisme Kenniscentrum
 • domainUtrecht
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today20 juli 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog die graag inzet op ervaring en creativiteit om na een intake een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten met een autismespectrumstoornis of andere problematiek? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is volgens ons psychologie van nu. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een leuke uitdaging voor je bij ons Autisme Kenniscentrum in Utrecht. Hoewel bij alle cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, is de doelgroep zeer gevarieerd en is ons behandelaanbod dan ook heel divers.

Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek zoals ADHD, depressie, angst- en persoonlijkheidsproblematiek. Je komt terecht in een jong maar ervaren en enthousiast team met wie je direct samenwerkt, zoals bij de (vaak complexe) diagnostsche vraagstukken die een uitdagende puzzel vormen om je samen met één of meer collega’s in vast te bijten.

We vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over de aan ASS onderliggende mechanismen en werkende interventies in de praktijk toe te passen. Ons zorgaanbod blijft dan ook in ontwikkeling. Over het algemeen is er sprake van kortdurende behandelingen en wordt actief de samenwerking gezocht met andere hulpverleners zoals WMO-zorg of GGZ-aanbieders gericht op de eventuele comorbide diagnose wanneer meer specialistische behandeling daarvoor nodig blijkt.

Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar persoonlijk doel.
Bij het Autisme Kenniscentrum werken meer dan 25 medewerkers op drie locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een afgeronde GZ-opleiding maar eigenheid en creativiteit, dat is óók het Autisme Kenniscentrum. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in schaal 65;
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is mogelijk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Persoonlijke aanpak: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Wil je solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Stuur me een reminder