Vacature GZ-psycholoog Volwassenen

In het kort

 • badgeGZ-psycholoog Volwassenen
 • domainWoerden
 • access_time32 - 36 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today23 juli 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die GZ-psycholoog die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Als dit je aanspreekt ben je van harte welkom voor een gesprek met collega-behandelaren van ons team in Woerden; daar hebben we plek beschikbaar voor 32-36 uur per week. We staan ook open voor twee nieuwe collega´s die ieder 16-18 willen werken. Iets voor jou misschien? Lees verder!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Woerden

Het team in Woerden bestaat bij volledige bezetting uit tien collega´s, waaronder basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater en een psychomotorisch therapeut. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals EMDR, ADHD, ASS, trauma, zelfbeeld en schematherapie. Ook wordt er graag lichaamsgericht gewerkt en met een psychodynamische blik gekeken. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team.

Als GZ-psycholoog zul je je bezig houden met zowel intake en diagnostiek als ook behandeling bij personen met een brede presentatie van as 1 klachten. Tevens worden er incidenteel behandelingen met betrekking tot persoonlijkheidsproblematiek uitgevoerd. Behandelmethodieken die gebruikt worden binnen ons team zijn voornamelijk CGT, PMT, ACT, EMDR en schematherapie. Daarnaast ben je regiebehandelaar in samenwerking met de basispsychologen. In deze rol zullen het geven van werkbegeleiding en het samen uitvoeren van evaluatiegesprekken deel uitmaken van het takenpakket.

De MDO´s worden gehouden op dinsdag en donderdag; het is van belang dat je in ieder geval één van deze dagen kunt werken.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding en tenminste drie jaar ervaring als GZ-psycholoog. Daarbij heb je ook ervaring opgedaan om werkbegeleiding te geven aan basispsychologen. Ervaring met CGT is een must; ervaring met de andere behandelmethoden zoals EMDR, ADHD of ASS is een pré.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je verder bij ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (schaal 65);
 • Eigen regie als leidraad in behandeling;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Een enthousiaste, betrokken en gezellig collega´s;
 • Werken bij een compacte organisatie, wendbaar en met korte lijnen;
 • Ambulante behandeling tijdens kantooruren (geen avond- en weekenddiensten);
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook; we horen graag van je!

Stuur me een reminder