Vacature interim Orthopedagoog-Generalist, GZ-psycholoog of Psycholoog NIP Kind en Jeugd

  • domainNieuwegein
  • access_time16 uur
  • person_outlineGZ Psychologen
  • today1 september 2021

Vanwege een naderend zwangerschapsverlof van één van onze collega´s, zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog die ons team Kind en Jeugd in Nieuwegein tijdelijk komt versterken.
Het gaat om de periode van 1 oktober tot 1 april volgend jaar. Je bent bij voorkeur beschikbaar voor 16 uur per week, maar iets meer of minder is ook bespreekbaar.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Maatwerk dus. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Nieuwegein

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf behandelt. Voorkeur voor ervaring met EMDR, CGT en contextueel werken. Wij zijn een enthousiast en gezellig team bestaande uit 8 personen, die het belangrijk vindt dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Wij vinden flexibiliteit en verbinding belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.
De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt en zijn netwerk centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar, behandelt je eigen cliënten en begeleidt psychologen of orthopedagogen in het uitvoeren van hun werk. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. 
Je hebt uiteraard een afgeronde relevante opleiding en ervaring als regiebehandelaar. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Maatwerk aanpak: regie in samenspraak met de cliënt;
  • Compacte organisatie, korte lijnen, geen gedoe;
  • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350 of stuur een mail naar dbosboom@dokterbosman.nl