Vacature Kind- en Jeugd psycholoog NIP / Orthopedagoog-Generalist / GZ-psycholoog

 • domainLelystad
 • access_time32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist of Kind- en Jeugd psycholoog NIP die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten?

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Je hebt de vrijheid om zelf de regie te bepalen, samen met je cliënt. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Voor de regio Flevoland/Veluwezoom hebben wij een plek open voor een nieuwe collega. Tot het eind van het jaar zul je werkzaam zijn voor het team in Lelystad en daarna voor één van de naburige teams in Amersfoort, Nijkerk, Harderwijk of Zwolle. Afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment en in goed overleg uiteraard. Dat geldt ook voor het aantal uren: 32 uur is fijn maar 24 is ook bespreekbaar. Spreekt flexibiliteit jou aan? Laat van je horen!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen en persoonlijke aandacht. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op ZorgkaartNederland.

Werken bij Dokter Bosman Lelystad

Wij zoeken voor ons team een regiebehandelaar die ook zelf diagnosticeert en eigen cliënten behandelt en daarnaast werkbegeleiding geeft aan psychologen en orthopedagogen. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT en EMDR. We zijn een enthousiast en betrokken team van 13 personen, bestaande uit Basispsychologen, GZ-psychologen, een kind en jeugd psycholoog NIP, een Klinisch Psycholoog, een Arts en een Psychiater. Een multidisciplinair team dus, dat het belangrijk vindt dat iedereen plezier heeft in wat ´ie doet. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega’s. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit.

We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto (gratis voor de deur parkeren) als met het openbaar vervoer (15 minuten lopen vanaf het NS-station).

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je bent regiebehandelaar binnen het team. Daarnaast is de rol van behandelcoördinator ook mogelijk. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. 

Je beschikt over een BIG-registratie of een registratie Kinder- & Jeugdpsycholoog NIP. Je bent geregistreerd op Post-Master niveau in het SKJ-register (of bereid daartoe). Je hebt ervaring als regiebehandelaar. Eigenheid en authenticiteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, op telefoonnummer 088-226 8350. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!

Stuur me een reminder